Wie we zijn2019-06-16T11:32:21+00:00
Loading...
Loading...

ONS IJS IS VERS EN AMBACHTELIJK GEMAAKT

ONS IJS IS VERS EN AMBACHTELIJK GEMAAKT

WIE WE ZIJN

In 2010 zijn we begonnen met het verkopen van ijs vanuit een uitgifteraam dat toen nog in de Avondwinkel was. Vanaf de eerste dag hebben wij het bekende ijs van “ De IJssalon” verkocht dat destijds gemaakt werd op de Meent in Rotterdam.

In 2012 zijn we in samenwerking met Esther Alting (zus van de bekende ijsmaker Robin Alting) begonnen aan de West- Kruiskade, een leuke locatie gelegen in het midden van de West Kruiskade. (Overigens blijft die vestiging wel een “ De IJssalon”).

Toen we in 2013 de keus moesten maken tussen de avondwinkel en een grotere IJssalon was die keuze snel gemaakt. Eind 2013 was een trendy ijssalon een feit.

In 2014 liepen we tegen ons pareltje aan, aan de Westhavenplaats te Vlaardingen. Deze unieke locatie moet u gezien hebben. Het gebouw dateert uit 1728 en is lokaal bekend als de Visbank. Als onderneming mag je gerust trots zijn als je je inspiratie en ambitie kwijt kunt en neem maar aan dat we trots zijn op deze locatie.

Vanuit de gedachte om rustig te groeien maar zeker wel de kwaliteit te willen waarborgen kregen we de Zwaluwlaan te Schiedam aangeboden om daar een IJssalon in te starten. Ramona Verhoek heeft haar kennis van de architectuur en omgevingspsychologie ingebracht in wat een oude locatie naar een nieuwe bestemming moest brengen . De Zwaluwlaan te Schiedam ligt naast winkelcentrum Spaland en bij tankstation Berkman en is in 2015 geopend. Ook dat jaar openden wij de deuren in het winkelcentrum van Hoogvliet op de Binnenban.

In 2015 maakten wij het ijs onder regie van de IJssalon in de ijskeuken te Hellevoetsluis. Deze ijskeuken is begin 2016 opnieuw verbouwd om zo te voldoen aan de strengste hygiëne eisen. Daarnaast werken wij nooit met geur,- kleur,- of smaakstoffen maar alles is puur natuur. Vandaar onze slogan “Natuurlijk het lekkerst”.

Echter door verschil van zakelijk inzicht hebben wij, in goed overleg, besloten dat wij als organisatie los moesten komen te staan van de IJssalon Rotterdam. Vanaf dat moment dienden we ook voor de naam “De IJssalon“ een nieuwe naam te bedenken en dat is geworden:

Wij denken dat wij met passie en ambachtelijkheid, een zeker net zo verrukkelijk ijsje maken als voorheen. Onze doelstelling is een leuk team met enthousiaste en gepassioneerde mensen te formeren waarbij de doelstelling van “ijs moet een feestje zijn” niet uit het oog verloren wordt.

Met de huidige groep ijsmakers, welke individueel aanvullende kwaliteiten hebben en ervaring hebben opgedaan bij gerenommeerde ijssalons, weten we zeker dat we klaar zijn voor de toekomst waarbij de smaak van de klant centraal zal blijven staan. Deze jonge groep ijsmakers wordt bijgestaan door een eveneens ambitieuze groep mensen die ervoor zorgen dat alle medewerkers in een dusdanige omgeving werken dat het enthousiasme gedeeld wordt met de klant. Dus de kwaliteit van het ijs geserveerd met een lach. Immers IJs eten is feest en wij willen er graag een nog groter feest van maken.

WIE WE ZIJN

In 2010 zijn we begonnen met het verkopen van ijs vanuit een uitgifteraam dat toen nog in de Avondwinkel was. Vanaf de eerste dag hebben wij het bekende ijs van “ De IJssalon” verkocht dat destijds gemaakt werd op de Meent in Rotterdam.

In 2012 zijn we in samenwerking met Esther Alting (zus van de bekende ijsmaker Robin Alting) begonnen aan de West- Kruiskade, een leuke locatie gelegen in het midden van de West Kruiskade. (Overigens blijft die vestiging wel een “ De IJssalon”).

Toen we in 2013 de keus moesten maken tussen de avondwinkel en een grotere IJssalon was die keuze snel gemaakt. Eind 2013 was een trendy ijssalon een feit.

In 2014 liepen we tegen ons pareltje aan, aan de Westhavenplaats te Vlaardingen. Deze unieke locatie moet u gezien hebben. Het gebouw dateert uit 1728 en is lokaal bekend als de Visbank. Als onderneming mag je gerust trots zijn als je je inspiratie en ambitie kwijt kunt en neem maar aan dat we trots zijn op deze locatie.

Vanuit de gedachte om rustig te groeien maar zeker wel de kwaliteit te willen waarborgen kregen we de Zwaluwlaan te Schiedam aangeboden om daar een IJssalon in te starten. Ramona Verhoek heeft haar kennis van de architectuur en omgevingspsychologie ingebracht in wat een oude locatie naar een nieuwe bestemming moest brengen . De Zwaluwlaan te Schiedam ligt naast winkelcentrum Spaland en bij tankstation Berkman en is in 2015 geopend. Ook dat jaar openden wij de deuren in het winkelcentrum van Hoogvliet op de Binnenban.

In 2015 maakten wij het ijs onder regie van de IJssalon in de ijskeuken te Hellevoetsluis. Deze ijskeuken is begin 2016 opnieuw verbouwd om zo te voldoen aan de strengste hygiëne eisen. Daarnaast werken wij nooit met geur,- kleur,- of smaakstoffen maar alles is puur natuur. Vandaar onze slogan “Natuurlijk het lekkerst”.

Echter door verschil van zakelijk inzicht hebben wij, in goed overleg, besloten dat wij als organisatie los moesten komen te staan van de IJssalon Rotterdam. Vanaf dat moment dienden we ook voor de naam “De IJssalon“ een nieuwe naam te bedenken en dat is geworden:

Wij denken dat wij met passie en ambachtelijkheid, een zeker net zo verrukkelijk ijsje maken als voorheen. Onze doelstelling is een leuk team met enthousiaste en gepassioneerde mensen te formeren waarbij de doelstelling van “ijs moet een feestje zijn” niet uit het oog verloren wordt.

Met de huidige groep ijsmakers, welke individueel aanvullende kwaliteiten hebben en ervaring hebben opgedaan bij gerenommeerde ijssalons, weten we zeker dat we klaar zijn voor de toekomst waarbij de smaak van de klant centraal zal blijven staan. Deze jonge groep ijsmakers wordt bijgestaan door een eveneens ambitieuze groep mensen die ervoor zorgen dat alle medewerkers in een dusdanige omgeving werken dat het enthousiasme gedeeld wordt met de klant. Dus de kwaliteit van het ijs geserveerd met een lach. Immers IJs eten is feest en wij willen er graag een nog groter feest van maken.